چند مورد از پیامدهای نخوردن لبنیات (بخش دوم)، با ما همراه باشید تا به بررسی سایر مضرات نخوردن لبنیات بپردازیم.
نیازمند مصرف مکملهای ملین فیبری میشوید.
وقتی لبنیات را کنار میگذارید، ممکن است ناآگاهانه مادهی مغذی دیگری را از رژیمتان کنار گذاشته باشید: پرویوتیک ها. این باکتریهای مفید معمولا در ماست و پنیرهای نرم وجود دارند و با مجموعهای از مزایای خوب برای تنظیم سیستم گوارش مرتبطند.
مطالعهایی که در مجلهی آمریکایی تغذیه بالینی به چاپ رسید، نشان میداد پروبیوتیک “زمان گوارش روده” را حدودا ۱۲ ساعت بهبود بخشیده، تعداد دفعات دفع بدن را تا ¼ برابر افزایش میدهد و موجب رفع یبوست و دفع آسانتر میشود. خبر خوب: پروبیوتیکها در غذاهای غیر لبنی متنوعی مانند کلم رنده شده با سرکه، ترشی و تخوراک سویا و قارچ نیز پنهان شدهاند.
نیاز به شلوارهای بزرگتری دارید.
نخوردن کره، بستنی و شیرکامل یک راه مطمئن برای لاغر شدن است، درست است؟ ممکن است نباشد. در یک مطالعه بلند مدت سوئدی، مشخص شد افرادی که مقدار زیادی چربی لبنی مصرف کرده بودند، نسبت به آنهای که چربی کمتری از لبنیات مصرف میکردند، بیش از نیم برابر احتمال ابتلا به چاقی در طی یک دوره ۱۲ ساله را داشتند.
بلک میگوید: لبنیات منبعی سرشار از چربی و پروتئین است و از آنجایی که کندتر هضم میشوند، احساس سیری طولانیتری را پدید میآورند. بدون لبنیات، حتی جایگزینی انواع چربی و پروتئینهای سرکوبگر که گرسنگی را سرکوب میکند، سخت است.
بلک میافزاید: فقط کافیست پروتیئن و چربی را جایگزین کربوهیدراتهای ساده که موجب افزایش وزن هستند، نمائید. اما اگر ابدا لبنیات نمیخورید، حداقل چربیها اشباع و غذاهای شامل پروتئین مانند آجیل و کره مغزها، دانه ها، تخم مرغ و حبوبات را مصرف کنید .
احساس نفخ دارید.
مقصر سویا است. بلک میگوید: وقتی مردم گروهی از مواد غذایی مانند لبنیات را کنار میگذارند، تمایل دارند به دنبال جایگزینهایی که طعم و بافت مشابهای دارند، بروند. جایگزین اغلب محصولات لبنی بر پایهی سویا استوار است. مانند پنیر سویا، شیر سویا و کره سویا.
بلک میافزاید، مشکل اینجاست که هضم سویا دشوار است، بهویژه اگر شما یکباره مصرف آن را افزایش دهید. زیرا سویا دربرگیرندهی مولکولهای قندی به نام الیگوساکاریدها هستند که بدن به آسانی قادر به هضم آنها نیست، به این معنا که آنها همچون مانعی در دستگاه گوارش عمل کرده و موجب نفخ و گاز معده میشوند.
باید بیمهنامه عمر خود را تمدید کرده و مبلغ را بالا ببرید.
طبق مطالعهای در BMJ، نوشیدن هر لیوان شیر در روز خطر مرگ را تا ۱۵٪ افزایش میدهد. چه ترسناک! محققان دریافتند احتمال خطر مرگ در دو دههی آینده از زندگی زنانی که روزانه سه لیوان یا بیشتر شیر مینوشند، تقریبا دو برابر آنهایی است که روزانه کمتر از یک لیوان مینوشند.
محققان انگشت اتهام را به سوی گالاتوز، قند سادهی موجود در شیر که اثبات شده موجب تحریک استرس اکسیداتیو و التهاب درجه پایین است و صحنه را برای بیماریها آماده میکند، میگیرند.
جالب توجه است که بدانید محصولات تخمیرشدهی شیر شامل ماست و پنیر، گالاتوز کمتری دارند یا فاقد آن هستند. مطالعات نشان میدهد، خطر مرگ در زنانی که بیشتر از شیر از این مواد غذایی یعنی ماست و پنیر مصرف میکنند، پایینتر است.